پیگیری نامه
شماره :   
اوقات شرعی
عضویت در سرویس خبری
نام :   
ایمیل :   
نظرسنجی
گزینه صحیح درباره عوارض فشارخون بالا?

علت یک مرگ از 7 مرگ
علت 49% سکته های مغزی
علت 62% سکته های قلب
سومین علت کشنده در دنیا

اخبار


  چاپ        ارسال به دوست

توسط واحد نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی شبکه بهار برگزار شد:

کارگاه آموزشی برنامه های پیش نیازی استقرار نظام مدیریت ایمنی (PRPs)

به همت واحد نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی شبکه بهار کارگاه آموزشی با موضوع امتیاز دهی کارخانجات مواد غذایی با حضور مسئولین فنی کارخانجات مربوطه در سالن جلسات شبکه بهار تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان یهار در این کارگاه آموزشی توسط مهندس قربانی مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی شبکه مطالبی در خصوص نحوه امتیاز دادن به موارد مشخص شده در کاربرگ ارزیابی برنامه های پیش نیاز (PRPs) با توجه به امتیاز در نظر گرفته شده جهت هر مورد و همچنین چگونگی رتبه بندی واحد های تولیدی از نظر شرایط فنی بهداشتی و نحوه نظارت و بازرسی به صورت برنامه های مدون به آموزش گیرندگان ارائه شد.

لازم به توضیح است که با اجرای برنامه (PRPs) در موسسه های تولیدی شرایط مناسب جهت تولید محصول سالم و ایمن فراهم می شود و کلیه واحدهای صنعتی تولید مواد غذایی و آشامیدنی مشمول قانون که در طرح درجه بندی ارزیابی قرار دارند با نظارت حوزه های مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی مشمول این طرح می شوند.



 


١٠:١٣ - چهارشنبه ٢٨ تير ١٣٩٦    /    شماره : ٥٢٨٥٠    /    تعداد نمایش : ١٩١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج